Post by uncuadepmonthra on Feb 20, 2022 3:35:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód több erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Béna
Nem tudom hogykel még vegy szert szerezni ? Amugy király
Azért kaptam ezt a három csillagot, mert Ben a laborban ivott két bájitalt, a narancssárgát és a kéket a narancssárgánál, így füst jött ki a füléből, és miért Ben Tom legjobb barátja?
Talking Ben the Dog Zabava iexf
Tudom hogy ez a játék nagyon idegesítő mert nagyon újság ozik meg ilyeneket mond hogy no meg ilyet meg meg csókolózik meg újságot is meg köcsög meg fingik vagy mi És mi nem úgy hogy egy csillagot adok a nevem Miranda és tudjátok hogy ott van írva hogy ja Balogh Elizabeth iroda csak az enyémet Elizabeth mindent azt nem van beírva
Uncsi
egy másik fizetés a játékért, hogy kattintáscsalit ad hozzá. más alkalmazások, amelyek jobban szórakoztatják a kisgyermeket, és kevesebb képernyőt használnak, és felugró ablakok. beszélő gyömbér jobb
elmegy
Ne higgye el a hamis "Ez az alkalmazás kém téged, vagy ez egy démon" véleményeknek, sok Android-eszközömre letöltöttem ezt az alkalmazást, és még soha nem tudtam, hogy a játék igent mondjon a "megölsz engem" . Szintén ez az alkalmazás nem tud utána kémkedni, mert nincs „Engedélyezze a helyhasználatot a beszélő ben számára” üzenet. Összességében jó kis játék, csak ajánlani tudom.
Nem jó, a grafikája jó
úgy értem.. elég unalmas a többi beszélőhöz képest.. de három csillag az erőfeszítésedért... hát csak ne legyen unalmas.. például frissítsd vagy valami
Ez egy normális játék, ez egy jó alkalmazás
Nagyon hasznos játék bármikor. Játszhatok és levezetem rólad a stresszt.😘😘😘😘
Talking Ben the Dog Zabava ccsg
Kicsit unalmas. Kérem, tegyen további frissítéseket.
Kicsit uncsi amúgy jó.
Kingdom Rush - Tower Defense Diskarte jnd
Nem volt túl jó
Ó, istenem, ez a játék olyan, mint az én beszélő angyalom, de valósághű szemei vannak, és még a gyerekeknek sem jó, ha iszik, az borzasztó, és amikor felhívod, és azt mondod "megölsz?" Azt mondja "Igen" 😫😱 szóval kérlek, ne töltsd le ezeket a hátborzongató játékokat!! 😱💀☠
Ez a játék annyira nosztalgikus, ugyanez vonatkozik a többire is, amit készítettél, szóval igen, imádom ezt a játékot. És btw, ne hallgass azokra az emberekre, akik azt mondják: ["OMg EZ ANNYIRA ijesztő! EGYSZER KIMONDTAM EZT "----" És ez így válaszolt nekem, mint ez a "----"]. Nyilvánvalóan nem volt gyerekkora, és megpróbálnak belemenni a pletykába, mert azt hiszik, hogy ez vicces, és csak figyelmet akarnak. Igen, de 2020/2021-ben az emberek többsége nagyon hülye manapság, nem akarok gonosz lenni, de én csak mondom

Töltöm
oké, ez a játék csak megijeszt 0-0 Nem tudom, hogyan, de lehet, hogy csak azért, mert nagyon régi, de nem tudom biztosan, hogy nem akarok gyűlölködő lenni, ezért sajnálom, ha ez így hangzik utálom ^m^-t
おしゃべり犬のトーキング・ベン エンタメ tmrf
Imádom ahogy böfög es a labor is jó
többet vàrtam a kèszítõktõl
Jó, de nem kell sok
Ben kicsit unalmas, de jó.
A Netflix műsora ártatlan, de az alkalmazások megsértik a magánélet védelmét, mert egy férfit vagy alakot láthatsz a szereplők szemében
Ne töltsétek le! kérdezi hogy gyerek módban akarsz-e játszani és ha rámész hogy igen akkor kérdezgetni
Egy ilyen megjegyzést tettem a beszélő Angela egy és mindenkihez, azoknak az embereknek a nagynevéhez, akik ezt a játékot játsszák, VALAKI AZT MONDTA, HOGY KÖVETI A HELYEDET, Szerintem ezek a srácok tétmeccsek, emberrablók és koszos emberek, elnézést a ruhákért, de csak sokan vannak. megjegyzéseket fűznek ezekhez a játékokhoz, és azt mondják, hogy ez nem igaz
Nem tudom milyen mert most toltom ezert adok 3-mat
Ben és Tom rajongója vagyok
SZAR
Ez jó, de több funkciónak kellene lennie valami máshoz, például a Talking angela és a Talking Tom alkalmazásban
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂
Új telom van es nem tölti le!! Samsung galaxy trend plus
Oké, ez az alkalmazás ijesztő. a kutya csúnya. ha ráveszi a telefont, ha nem beszél, akkor leteszi, vagyis hall minket. és a kameralyukon keresztül figyel minket. és ha felteszel neki egy kérdést, amikor telefonál, mint ha azt mondod: "megölsz" vagy "tudod, hol lakom" igent mond 😳😳😳 és nincs mit tenni. a legtöbb caca alkalmazás valaha. ne töltsd le. 🥲🥲🥲