Post by uncuadepmonthra on Feb 20, 2022 3:23:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای پول نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
فقط چند دقیقه بازی نکردم و اگرچه جالب به نظر می رسد، اما تکراری هم به نظر می رسد، که می توانم انجام دهم اما نمی دانم تا چه مدت.
بازی عالی و مفهوم عالی، اما بعد از مدتی خسته کننده می شود زیرا بعد از هر مرحله دوباره شروع می کنید. در واقع هیچ چیز جدیدی اضافه نشده است، هیچ واحد جدیدی، هیچ چالش جدید، هیچ مشکل جدیدی وجود ندارد... لطفا آن را جالب تر کنید! من در سطح 64 هستم و در حال حاضر چیزی برای بازی وجود ندارد ...
War of Rafts: Crazy Sea Battle আর্কেড knz
آن را طوری تنظیم کنید که اندازه قایق دائمی باشد
بازی خوبی
خوب
𝐺𝑜𝑜𝑑
War of Rafts: Crazy Sea Battle آرکید lkkb
بازی خیلی عالی هست
من بازی را دوست دارم. فقط آزاردهنده است، اگر بیش از 2 بازی بازی کنم یخ می زند و باید بازی را دوباره راه اندازی کنم.
همیشه باگ وجود دارد
برای آنچه که هست، آنقدرها هم بد نیست، پتانسیل زیادی دارد. سرعت بسیار آهسته و بدون هدف محکم. چیز زیادی در مغازه نیست، فقط رنگ است. بهتر است ارتقا یا تقویت یا چیز دیگری داشته باشید. بزرگترین ناراحتی من نحوه ساخت قایق است. من می خواهم یکی را در یک طرف قرار دهم و در عوض آن را به سمت دیگری منتقل کنم. خیلی آزار دهنده است حتی اگر می دانم دائمی نیست.
این بازی واقعا سرگرم کننده است اما من فکر می کنم شما باید چند پوسته اضافه کنید
direct link google.
این بهترین بازی تا به حال در جهان است. اولین باری که بازی کردم بهترین بازی تاریخ بود.
باشه بازی خیلی زود خسته کننده می شود. زیاد به آن نیست. بازی گاهی اوقات نیز از کار می افتد.
من با کسی مبارزه نمیکردم و قایقام 250 بود و آسیب میدید
این بازی شگفت انگیز است! تبلیغات زیادی وجود ندارد و واقعا سرگرم کننده است و من واقعاً فکر می کنم شما باید حالت بی پایان را اضافه کنید

,😍😍😍😍😍😍❣️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😘😘🥰😍🥳🙃🍉
بد
Aa
این بازی آسان است اما 2 مشکل 1. هیچ چیز دیگری به جای جنگ 2 وجود ندارد. شما باید چیزهای بیشتری مانند جزیره اضافه کنید، ارتش را کنترل کنید، این بازی را به خوبی انجام دهید این بازی سرگرم کننده است.
هر بازی جدید خیلی کوتاه است.
این بازی آسان است برادر اکنون آن را دانلود کنید من به آن 5 ستاره می دهم که بازی آن بسیار آسان است!
برای چند دقیقه لذت بخش است، اما بارها و بارها و بارها و بارها و بارها و بارها و بارها و بارها و بارها و بارها یکسان است... و بارها......... و بارها................ ..........و تمام...................................... ..........................و تمام. چنین پتانسیلی نیاز به تنوع بیشتر در واحدها و دنیای بزرگتر دارد.
سلمح.مح این بازیو توصیه نمیکنم هم بچه گانه و هم برای زیر ۴سال خوبع .سینا عبدالهی ۱۴ترک
این بازی خیلی عقب می ماند، حتی وقتی اینترنتم را خاموش می کنم! همچنین تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، توصیه می کنم این بازی را بازی نکنید. من دوست دارم به این 0/5 امتیاز بدهم.
فکر میکنم این بازی سرگرمکننده است، اما دوست دارم بدانم که آیا میخواهید یک ویژگی اضافه کنید، زمانی که فردی را در آب میبرید، اجازه دهید هر بار قایق کمی سریعتر برود و آیا به هر نحوی میتوانید یک ویژگی اضافه کنید، اگر بتوانیم با هم صحبت کنید مثل من برنده میشم یا تو چطوری یه چیزی شبیه اون. دیگر مردم دوست دارند مقابل یکدیگر بازی کنند و نه نسخه کامپیوتری. ترجیح می دهم بدانم که نقش یک شخص واقعی را بازی می کنم. در مورد دیگران مطمئن نیستم. و آیا می توانید کمی موسیقی پس زمینه اضافه کنید. بازی خوب
بازی عالی برای 7،8،6 و 5 دوره است🙋🙌🙌🙌🙌😜😜😝😝😝.
سلام خیلی عالی بود خیلی ممنون از سازندش
ایده مناسب، اجرای ضعیف بازی مانند قاشقی عمل می کند تا تبلیغات کاربر را تغذیه کند.
واقعاً مردم یک تبلیغ بعد از هر برنده شدن یک تبلیغ بعد از هر سطح یک تبلیغ بعد از فشار دادن دکمه ادامه می دهند!!! تبلیغات سریع قدیمی می شوند!!! و مردم در این بازی نه طولانی بازی می کنند و نه چیزی می خرند، من می دانم که نمی دانم!!!!!! یه کاری در مورد اون تبلیغات احمقانه بکن!!!!
4 ستاره اما کمی خسته کننده است که بعد از هر سطح یک تبلیغ وجود دارد اگر تبلیغات را کاهش دهید پنج ستاره آن اما کار عالی در بازی است.
خوب است
بازی یک سطل زباله است، من به مهارت بستگی ندارم، بگویم یک نفر 50 داشت و یک نفر دیگر 60 داشت، آن مرد با 60 همیشه برنده می شد که اساساً این بازی برای شماست. 🤔🤔
زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات کرد و سپس بازی واقعی را انجام داد.. حذف نصب شد..
Crazy Sea Battle یک بازی اکشن جالب در سبک بازی های io است ، جایی که کاربران انتظار جنگ در دریای آزاد را دارند. با رانندگی با قایقی که مردان
Trận chiến điên cuồng Trò chơi điện tử yib
این بازی یکی از بهترین بازی هایی است که من بازی کرده ام اما لطفا فضای بیشتری را برای حرکت در اطراف ایجاد کنید وگرنه بازی بسیار زیبایی است
اضافه می کند انجماد در طول بازی
عالی 💙
من آن را دوست دارم فقط قسمتی را که بعد از 5 lvls جزیره خود را از دست می دهید بردارید
خیلی وقته بازی نکردم ولی تا الان عالیه خیلی اورجینال است، من متخصص نیستم، اما اگر بازی های دیگری مانند این وجود داشته باشد، آن را ندیده ام. PS. چندی پیش با تبلیغ دروغین این بازی فریب خوردم. این یک چیز واقعی است.
بده نصب نکن
خوبه نسبت به حجمش
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkádové qssi
فکر میکنم ایده بازی خوبی است، فقط شاید بتوان برجهای بیشتری اضافه کرد، اما به غیر از این، یک بازی عالی است
این یکی از بهترین AD در فروشگاه بازی است. بازی به هیچ وجه در مسیر شما از AD قرار نمی گیرد! ببینید، بازی فقط حدود 15 یا 20 ثانیه طول می کشد، بنابراین با همه آگهی های شما تداخلی ایجاد نمی کند! بنابراین، اگر شما یک آدم تبلیغاتی هستید، ناامید نخواهید شد. من فقط آنقدرها به AD علاقه ندارم، به همین دلیل است که می توانم فقط 1 ستاره به آن بدهم، اما سلام، اگر عاشق AD هستید، پس به دنبال آن بروید! در مورد قسمت بازیش هم خیلی خوشم اومد ولی!؟؟فقط گفتم!
فقط یک بازی مزرعه تبلیغاتی. فوق العاده آسان. شما مقابل بازیکنان دیگر نمی روید. فقط در اطراف شناور شوید و از رئیس طفره بروید و سپس تبلیغات را تماشا کنید تا خود را قوی تر کنید و بشویید و تکرار کنید.
باحاله ولی کنده
هر مرحله را تبلیغ کنید اگر به اندازه کافی دور شنا کنید، می توانید هرکسی را شکست دهید
این بازی یک دروغ است، اینترنت غیرفعال است و هنوز هم بازیکن 525363 روی نقشه ها در حال بازی دیده می شود... دوم هر مرحله تبلیغاتی است که در واقع زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغاتی می کند که پخش می شود، و هر سطح باز کردن قفلی که باید تماشا کنید، برای باز کردن قفل می افزاید... میخواهم تبلیغات را تماشا کنم، میتوانم به صفحاتی بروم تا بابت آن ناامید شوم...
لذت بردم اما قایق خود را نگه ندارید و آفلاین است
Brain Test: Zeka Oyunları Soru Cevap khnr
دلیل اینکه من 3 ستاره دادم به دلیل تبلیغات است. یک دور تمام شود؟ اضافه کردن. چیزی را ارتقا دهید؟ اضافه کردن. مسخره است! بازی به خودی خود من gReAt و من آن را در تمام روز بازی می کنم، اما اضافه می کند فقط آن را غیر ممکن می کند. لطفاً مقدار اضافه را کاهش دهید! 😭😭😭